Att hitta jobb är enklare än någonsin med våra nya filter.Prova här!
AB Nya Grand Hotel

Kock till varierad tjänst inom Styckbod samt Event och Bankett-kök

OmrådeStockholm
Publicerad2024-12-11
Ansök senast2025-05-30

Om jobbet

OM VÅRA KÖK Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat- och dryckesavdelningar. Vi söker nu dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning. Gemensamt för arbetet i alla våra kök är vårt stora fokus på kvalitet och värdering av hantverket inom matlagning. Vi gör så mycket som möjligt från grunden i samtliga av våra kök.

OM ROLLEN Just nu söker vi en kock som vill arbeta i en dynamisk roll, där arbetet kombineras mellan vår styckbod och vårt eventkök. Arbetet i respektive kök är uppdelat periodvis mellan eventkök och styckbod.

I vårt Event- och Bankettkök tillagas alla varma rätter som serveras på våra event. Menyn ändras cirka två gånger per år och inkluderar både svenska klassiker och internationella rätter, anpassade efter gästernas önskemål. På Grand Hôtel arrangeras allt från storslagna event till mindre privata bjudningar.

I styckboden förbereder vi klassiska kötträtter som paté, korv, Wallenbergare och fonder. Styckning av kött och beredning av fisk är en naturlig del av det dagliga arbetet som kock i styckboden.

VI SÖKER Vi söker dig som har erfarenhet och ett genuint intresse för storskalig, högkvalitativ matlagning samt grundläggande kunskaper i styckning och kötthantering. För att trivas i denna dynamiska roll behöver du både vara flexibel med arbetstider samt ha god förmåga att snabbt anpassa dig till nya situationer. Du behöver även ha god samarbetsförmåga samt vara en pålitlig lagspelare. Vi söker även följande egenskaper och kvalifikationer:

Positiv, strukturerad och noggrann

Minst tre års erfarenhet som kock, med erfarenhet från både svenska och internationella kök

Dokumenterad kockutbildning eller motsvarande erfarenhet

God kunskap om HACCP

Du måste vara minst 18 år och kunna tala flytande svenska eller engelska

Arbetstiderna sker enligt ett rullande schema och inkluderar både vardagar, kvällar och helger.

GRAND HÔTEL SOM ARBETSPLATS Grand Hôtel har flera restauranger och kök, vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter och chans att bygga en långsiktig kökskarriär för rätt person. Du kommer att arbeta med högkvalitativa råvaror, fantastiska produkter och kollegor med djup kunskap och erfarenhet. Det finns även ett kontinuerligt kunskapsutbyte och samarbete mellan köken. Som kock på Grand Hôtel omfattas du av HRF kollektivavtal.

OM TJÄNSTEN

Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning

Förmåner inom Grand Group

DIN ANSÖKAN Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi bakgrundskontroller. Du som går vidare i processen kommer att bli inbjuden till hotellet inom kort.

AB Nya Grand Hotel

FöretagAB Nya Grand Hotel

Sök efter fler liknande jobb

Liknande jobb

Kock till restaurang LIVET på Karolinska Universitetssjukhuset

Coor

Solna1/2 - 1/31
Rekommenderat