Om jobbet
Kock till Ponti
Ponti är en bar & restaurang som öppnar våren 2025 på Nytorget i Stockholm. Vi är influerade av det italienska köket och med inspiration från Kaliforniens italiensk-amerikanska restauranger, där säsongsbetonade råvaror sätter sin prägel på menyn.
Om tjänsten:
Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är uppdelade i kvällspass och prepp-pass. Köket är öppet mellan 16:00-23.00 varje dag. Under service ansvarar man för sin station, arbetet sker i nära samarbete med kollegorna i köket och serveringen.
Du är en person som:
Brinner för och ser det vackra i matlagning från grunden.
Älskar mat och dryck som värmer både kropp och själ.
Prioriterar att trivas och må bra på arbetet och vill arbeta inom en trygg koncern med fokus på kvalitet och internutbildningar som fortsätter att utvecklas och växa.
Vill ha en karriär inom restaurang.
Är snabblärd, ha lätt för att ta till dig instruktioner och feedback.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Förberedelse och tillagning av rätter enligt recept och standarder.
Arbeta och förädla färska och säsongsbetonade råvaror.
Säkerställa att alla rätter presenteras på ett estetiskt tilltalande sätt.
Kontrollera och säkerställa kvaliteten på alla ingredienser och färdiga rätter.
Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö.
Delta i arbetet med menyplaneringen och ta fram nya rätter.
Delta i inventeringskontroller och säkerställa att köksförrådet är välfyllt och organiserat.
Arbeta nära andra kockar och kökspersonal för att säkerställa smidiga köksoperationer.
Vara en förebild i köket genom att visa professionalism, kreativitet och en positiv attityd.
Sträva efter att överträffa gästernas förväntningar genom att leverera enastående kulinariska upplevelser.
Nivån på matlagningen är hög och kräver stora kunskaper om råvaror, tillagningsmetoder och presentation.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av minst två års arbete i professionellt kök är ett måste.
Utbildning inom matlagning/kockprogram är fördelaktigt.
God förståelse för livsmedelshygien och säkerhetsstandarder.
Förmågan att arbeta bra under tryck och som en del av ett team.
Vi erbjuder:
Kollektivavtal med individuell lönesättning.
Stora karriär- och utbildningsmöjligheter, både på Ponti och inom gruppen.
Förmånlig personalrabatt på Ponti och våra andra restauranger.
Årligen återkommande inspirationsresa tillsammans med kollegorna.
Känner du igen dig? Då kan det vara dig vi söker!
Ponti är en bar & restaurang som öppnar våren 2025 på Nytorget i Stockholm. Vi är influerade av det italienska köket och med inspiration från Kaliforniens italiensk-amerikanska restauranger, där säsongsbetonade råvaror sätter sin prägel på menyn.
Om tjänsten:
Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är uppdelade i kvällspass och prepp-pass. Köket är öppet mellan 16:00-23.00 varje dag. Under service ansvarar man för sin station, arbetet sker i nära samarbete med kollegorna i köket och serveringen.
Du är en person som:
Brinner för och ser det vackra i matlagning från grunden.
Älskar mat och dryck som värmer både kropp och själ.
Prioriterar att trivas och må bra på arbetet och vill arbeta inom en trygg koncern med fokus på kvalitet och internutbildningar som fortsätter att utvecklas och växa.
Vill ha en karriär inom restaurang.
Är snabblärd, ha lätt för att ta till dig instruktioner och feedback.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Förberedelse och tillagning av rätter enligt recept och standarder.
Arbeta och förädla färska och säsongsbetonade råvaror.
Säkerställa att alla rätter presenteras på ett estetiskt tilltalande sätt.
Kontrollera och säkerställa kvaliteten på alla ingredienser och färdiga rätter.
Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö.
Delta i arbetet med menyplaneringen och ta fram nya rätter.
Delta i inventeringskontroller och säkerställa att köksförrådet är välfyllt och organiserat.
Arbeta nära andra kockar och kökspersonal för att säkerställa smidiga köksoperationer.
Vara en förebild i köket genom att visa professionalism, kreativitet och en positiv attityd.
Sträva efter att överträffa gästernas förväntningar genom att leverera enastående kulinariska upplevelser.
Nivån på matlagningen är hög och kräver stora kunskaper om råvaror, tillagningsmetoder och presentation.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av minst två års arbete i professionellt kök är ett måste.
Utbildning inom matlagning/kockprogram är fördelaktigt.
God förståelse för livsmedelshygien och säkerhetsstandarder.
Förmågan att arbeta bra under tryck och som en del av ett team.
Vi erbjuder:
Kollektivavtal med individuell lönesättning.
Stora karriär- och utbildningsmöjligheter, både på Ponti och inom gruppen.
Förmånlig personalrabatt på Ponti och våra andra restauranger.
Årligen återkommande inspirationsresa tillsammans med kollegorna.
Känner du igen dig? Då kan det vara dig vi söker!
Malongen AB
FöretagMalongen AB